Terhills Resort

 

Terhills Resort wordt uitgebaat door Center Parcs maar verheft de gekende vakantieformule naar nieuwe hoogten. Rust en comfort staan centraal. In de Exclusive-cottages zorgen extra faciliteiten zoals een buitensauna voor nog meer verwennerij, maar ook de VIP-cottages overtreffen al jouw verwachtingen voor een ontspannen verblijf. Om al dat moois te delen, hebben ze cottages voor 2 tot 12 personen. Ook aan gasten met een beperkte mobiliteit werd gedacht. Dus welke accomodatie je ook kiest, comfort en privacy zijn verzekerd.

De Country Club met het Aqua Garden-zwembad, de indoor speeltuin en Kids Club maken je verblijf nog ontspannender. Zin in gastronomie en gezelligheid? Het restaurant verzorgt elk gerecht of aperitief tot in de puntjes. Ideaal om even helemaal te herademen met zicht op het water …

Nu de maatregelen rond corona versoepeld zijn, kunnen ook daggasten gaan zwemmen  bij Terhills Resort. Reserveren kan via onderstaande link. Er wordt gewerkt met tijdslots van 3 uren (eentje start om 10u, eentje om 13u30 en de laatste om 17u). Prijs bedraagt € 13 voor een volwassene, € 10 voor een kind van 3 tot 12 en gratis voor kindjes van 0 tot 2 jaar.

https://www.centerparcs.be/be-vl/belgie/fp_TH_vakantiepark-terhills-resort/dagticket

Daggasten kunnen uiteraard terecht bij het Restaurant Terland. Enkel mits reservatie, dat kan via www.terland.be. Ook kunnen daggasten een stoel reserveren bij het strand. Dit moet minstens 2 dagen op voorhand gebeuren en kan door een mailtje te sturen naar beach@terland.be.

 

Meer info: www.centerparcs.be/terhills-resort